Prikazuje se svih 3 rezultata

Show sidebar

HUSQVARNA TC 138

Traktor koji daje odlične rezultate sakupljanja pokošene trave kao i palog lišća, ostvarujući uredne rezultate košenja. Veliki, integrirani sakupljač se jednostavno i lako prazni sa vozačevog sjedišta. Pogonjen snažnim Husqvarna Series motorom sa startom bez čoka i papučama kontroliranom hidrostatskom prijenosom. BioClip® zatvarač i deflektor za stražnje izbacivanje trave su dostupni kao dodatna oprema. TC 138 je jednostavan traktor idealan za kućevlasnike koji imaju male ili srednje velike vrtove.

23,300.00 kn

HUSQVARNA TS 138

Idealan za manje do srednje velike travnjake. Efikasan model s bočnim izbacivanjem, pametnim dizajnom i odličnom ergonomijom. Snažan motor s pokretanjem bez čoka i pouzdanim prijenosom preko pedale. Može se opremiti sakupljačem i BioClip® poklopcem. *Napomena: Ovaj model vrtnog traktora TS 138 za 2019. godinu opremljen je hidrostatskim pogonom proizvođača Tuff-Torq (model K46) dok je model TS 138 za 2018. godinu opremljen CVT variomatskim pogonom.

19,500.00 kn

HUSQVARNA TS 138M

Traktorska kosilica s bočnim izbacivanjem, pametnim dizajnom i odličnom ergonomijom. Opremljena snažnim motorom. Udobna i pouzdana traktorska kosilica s ručnim mjenjačem, startom bez čoka i mjeračem radnih sati uz servisni indikator koji nagovještava kada je vrijeme za servis. Može se kombinirati sa sakupljačem pokošene trave i BioClip® poklopcem za malčiranje.

16,900.00 kn