Prikazujemo 1–12 od 18 rezultata

Show sidebar

Čistač šume HUSQVARNA 545FX

Iznimno jednostavan za rukovanje. Ovaj čistač šume visokih performasni i jedinstvenih ergonomskih rješenja dizajniran je za duge radne smjene i profesionalne zadatke. Optimiziran prijenos s pužnim zglobom pod 24° olakšava direktno obaranje u šumi. X-torq® motor lakog pokretanja i rapidnog ubrzanja, smanjene potrošnje goriva i smanjenih štetnih emisija. Vrlo malo vibracija zahvaljujući antivibracijskom sistemu motora, osovine i rezne opreme.

7,900.00 kn
NOVO!

HUSQVARNA 333R Mark II

HUSQVARNA PREPORUČUJE – Robustan i izdržljiv čistač šikare od 33cc razvijen je za rad na zahtjevnim terenima. Jednostavan za pokretanje i vrlo udoban čak i tijekom višesatnog korištenja. Dvostupanjski filtar zraka sprječava ulazak prljavštine u motor, produžavajući servisne intervale i vijek trajanja motora. Poklopac filtera se može skinuti bez upotrebe alata, što čini filter jednostavnim za čišćenja. Metalna klizna ploča štiti spremnik za gorivo, dok metalni poklopac spojke i lijevani ojačani konusni zupčanik povećavaju izdržljivost i dugovječnost.

U priboru sa strojem dolazi glava T35 M10 i naramenice standard

2,700.00 kn

HUSQVARNA čistač šikare 128R

525LK je lagan trimer namijenjen zahtjevnim korisnicima koji je opremljen s Husqvarna X-TORQ motorom. 525LK je višenamjenski stroj na koji se može instalirati više dodataka koji su dostupni kao pribor.

2,150.00 kn

HUSQVARNA čistač šikare 520iRX

Lagan trimer visokih performansi s dvostrukim ručkama namijenjen profesionalnim korisnicima. Idealan za vrtlare i službe održavanja gdje ne bi trebalo stvarati buku (škole, bolnice, luksuzni hoteli…). Odlična ergonomija i izbalansiranost. Rotacija glave/noža u dva smjera i motor bez četkica vrhunskih performansi.

3,700.00 kn

HUSQVARNA čistač šikare 525RJX

Efikasan i jednostavan za uporabu, ovaj trimer s “J” ručkom omogućuje korištenje kako glave za košnju tako i noža za travu. Model s najnižom razinom vibracija u klasi.

4,100.00 kn

HUSQVARNA čistač šikare 525RX

Snažan, ali lagan trimer, jednostavan za uporabu. Surov prema travi i raslinju, ali blag prema vama i vašim leđima.

4,100.00 kn

HUSQVARNA čistač šikare 535iRXT

Husqvarna 535RXT je snažan trimer nove generacije svestrane klase od 35cc. Stroj je namijenjen za sve vrste zahtjevnih poslova. Odlikuju ga vrhunski rezultati košnje, sirova snaga, jedinstvena ergonomija i dugotrajnost. Sustav smanjenja vibracija i komforne ručke povećavaju vašu udobnost prilikom rada. Izlazna snaga od 2,1 KS čini ovaj čistač šikare punim pogotkom za sve vaše potrebe. U kompletu s njim dolazi bogati paket opreme: Glava flaksa T35, Nož za travu s 3 zuba, Izuzetno udobne dvostrane naramenice i kapa noža.

6,300.00 kn

HUSQVARNA čistač šikare 535RJ

Nasljednik modela 333RJ, Husqvarna 535RJ je čistač šikare sa J-ručkom u svestranoj 35cc klasi, razvijen za zahtjevnu komercijalnu uporabu. Najbolje performanse osigurava X-Torq® motor, jedinstvene je ergonomije i visoke trajnosti.

5,700.00 kn

HUSQVARNA čistač šikare 536LiR

Lagan trimer visokih specifikacija s dvostrukim ručkama namijenjen profesionalnim korisnicima. Idealan za komunalne tvrtke, vrtlare i službe održavanja gdje ne bi trebalo stvarati buku (škole, bolnice…). Odlična ergonomija i izbalansiranost. Rotacija glave u dva smjera i dugotrajan motor bez četkica.Napomena: dolazi bez baterije i punjača

3,400.00 kn

HUSQVARNA čistač šikare 543RS – NOVI PROIZVOD

Snažan, svestran stroj za učestalu košnju guste trave i šikara. 543 RS je pun pogodak za vlasnike zemljišta koji žele robustan i pouzdan stroj koji se jednostavno koristi. Opremljen je jakim ali i štedljivim X-Torq motorom te učinkovitim filtrom za zrak koji omogućuje manje habanja i rjeđe servisiranja motora. U kompletu s ovim snažnim trimerom uključene su glava, nož za travu i kombi-štitnik.

4,990.00 kn

HUSQVARNA čistač šikare 545RX

Profesionalni čistač šikare visokih performansi, nasljednik popularnog modela 345RX, senzacionalne ergonomije i upravljivosti. X-Torq® sirove snage i male potrošnje goriva. Optimalna duljina osovine te pužni zglob pod kutem od 35 stupnjeva. Isporučuje se sa Balance X naramenicama.

7,700.00 kn

HUSQVARNA čistač šikare 553RBX

Husqvarna 553RBX je naš najjači leđni čistač šikare. Razvijen za čišćenje najzahtjevnijih površina obraslih gustom travom i šikarom u nepristupačnom terenu. X-Torq® motor pruža sirovu snagu i odličnu iskoristivost goriva. Jedinstveni dizajn naramenica osigurava odličan raspored težine i smanjuje zamor.

7,600.00 kn